Haluamme aidosti palvella asiakkaitamme

Edistyksellinen saneerauskumppani

Viikin Rakennus Oy on vuonna 1982 perustettu korjausrakentamisen asiantuntijayritys, joka palvelee taloyhtiöitä ja kiinteistöjen omistajia pääkaupunkiseudulla. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja vaivaton kumppani. Panostamme korkealaatuiseen ja kestävään lopputulokseen sekä aikataulujen pitävyyteen. Kiinnitämme huomiota myös työmaan siisteyteen ja aktiiviseen tiedottamiseen. Tunnemme hyvin pääkaupunkiseudun asuntojen luonteenpiirteet.

Toimintatapamme

Korkea laatu on keskeinen arvomme. Laadun lähtökohtana on huolellinen tutustuminen jokaiseen kohteeseen. Kohteen ominaispiirteet huomioiden luomme aikataulun, johon työvaiheiden suunnittelu ja yhteensovittaminen perustuvat. Laadunvalvontamme perustuu työnjohtajan ylläpitämään ajantasaiseen tarkastusasiakirjaan, josta nähdään huoneistokohtaisesti tehdyt tarkastukset päivämäärineen, mitatut arvot sekä näytepalat.

Pitävä aikataulu toimii projektinhallintamme selkärankana ja määrittää
suuntaviivat projektiin osallistuville tahoille. Yhteisesti sovitun aikataulun ansiosta projektin kaikki osapuolet tietävät töiden etenemistahdin ja sovittu lopputulos saavutetaan yhteistyössä.

Aikataulusta ja töiden etenemisestä viestiminen tuo asukkaille ja osakkaille varmuutta työn sovitusta etenemisestä ja luottamusta projektin korkealaatuiseen lopputulokseen. Hyvästä asiakaspalvelusta vastaa vahva työmaaorganisaatiomme, joka kykenee reagoimaan asiakkaiden tarpeisiin nopeasti. Yksi tärkeimmistä tiedotuskanavistamme on Taloinfo-palvelu, jonka kautta tavoitamme osakkaat sähköpostin, kirjepostin tai tekstiviestin välityksellä.

  • Perustettu 1982 ja siirtynyt nykyisille omistajilleen vuonna 2009
  • Toimialoina ovat linjasaneeraus, pienkorjaustyöt sekä toimitilasaneeraukset
  • Liikevaihto vuonna 2014 6,2 milj. euroa.

viikin-logot

Luotettavuus    Kestävyys Vaivattomuus