Laadukasta korjausrakentamista vuodesta 1982

020 7118 520

Keittiöremontti putkiremontin yhteydessä Helsinki


Keittiöremontti putkiremontin yhteydessä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla onnistuu aina sujuvasti ja vaivattomasti, kun valitset kumppaniksesi rakennusliike Viikin Rakennus Oy:n. Omaamme rakennusalalta ja erityisesti korjausrakentamisen parista jo useiden vuosikymmenten mittaisen kokemuksen. Näin ollen voit toteuttaa kanssamme kaikki Uudenmaan alueen, mukaan lukien mm. Helsinki, Vantaa ja Espoo, keittiöremontit taloyhtiöön ja kerrostaloon. Toteutamme kaikki keittiöremontit putkiremontin yhteydessä aina kokonaisvaltaisena palveluna, johon lukeutuu niin suunnittelu, asennus, pintaremontit sekä sähkö- ja lvi-työt, kodinkoneitakaan unohtamatta.

Maahantuomme ja myymme Aster Cucine -keittiöitä

Teemme runsaasti keittiöremontteja linjasaneerauksen yhteydessä Helsingin, Espoon, Vantaan sekä muun pääkaupunkiseudun alueella. Mikäli siis taloyhtiö teettää meillä putkiremontin, saavat osakkaat oivan tilaisuuden teettää samalla kertaa keittiöremontin. Saneerauksen ohessa asennamme kohteeseen Aster Cucine -keittiöt, joiden maahantuonnista vastaamme itse. Asentamamamme keittiöt tarjoavatkin niin kerrostaloon kuin myös mihin tahansa muuhun taloyhtiöön aina modernin, tyylikkään sekä fiksun ratkaisun unelmien keittiön toteutukseen.

Vain yksi remontti, useampi etu

Kun tavoitteena on toteuttaa keittiöremontti putkiremontin yhteydessä, säästetään koko remontin osalta huomattavasti aikaa, vaivaa sekä kustannuksia. Koti kun voidaan täten kunnostaa yhden remontin yhteydessä usealla eri tavalla. Asiakkaan ei tällöin myöskään tarvitse huolehtia erillisistä aikatauluista ja muista kahteen eri remonttiin liittyvistä järjestelyistä. Meiltä saat keittiöremontin aina kokonaispakettina mukaan lukien tarvittavat kodinkoneineet. Hoidamme niin suunnittelun, asennukset, pintaremontit, kuin myös sähkö- ja lvi-työt. Lopuksi siivoamme tarkkaan työmaan, jotta uusi keittiö on heti valmiina käyttöönotettavaksi. 

Keittiöremontti Helsinki – pyydä nyt tarjous yhteyshenkilöltämme!

Aster Cucine -keittiöistä löytyy useita vaihtoehtoja eri makuihin ja budjetteihin. Esittelemme sinulle mielellämme erilaisia vaihtoehtoja ja malliesimerkkejä.

Ota yhteyttä, keittiösuunnittelusta ja myynnistä vastaa:

Merja Ahlroos
0207 118 528
merja.ahlroos@viikinrakennus.fi

Keskustelemme mielellämme kanssasi siitä, miten linjasaneeraus ja keittiöremontti toteutuisi kohteessasi sujuvimmin.

Meillä on toimisto Helsingissä, mutta pystymme palvelemaan koko Etelä-Suomen alueella.