Linjasaneeraus Helsingin seudulla

Laatu on linjasaneerauskohteidemme paras käyntikortti

Linjasaneeraus on kuuluu yrityksemme ydinpalveluihin. Olemmekin toteuttaneet useita taloyhtiöiden putkiremontteja Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pk-seudun alueella. Samalla kun putkistot on uusittu, on kohteessa tehty tarvittaessa huoneisto- ja keittiöremontteja. Moniammatillisen rakennusalan tiimimme ansiosta koko saneeraus hoituu vaivatta yrityksemme kautta. Asiakkaamme ei siten tarvitse etsiä eri tehtäviin erikoistuneita urakoitsijoita muualta, mikä säästää sekä aikaa että kustannuksia. Työmaa ei seiso, vaan urakointi kulkee sujuvasti eteenpäin.


Putkiremonttien kokonaisvastuullinen pääurakoitsija

Toteutamme linjasaneeraukset kokonaisvastuullisena pääurakoitsijana, ja vastaamme sekä rakennus- että taloteknisistä töistä. Panostamme kohteissamme korkealaatuisen toteutuksen lisäksi osakkaiden henkilökohtaiseen palveluun, hyvään dokumentaatioon sekä tietoteknisiin ratkaisuihin. Jokaisella linjasaneeraustyömaalla asukkaita palvelee oma asukasyhteyshenkilö.


Pidämme osakkaat ja asukkaat ajan tasalla saneerauksen kulusta

Osakkaiden ja asukkaiden ajantasainen tiedottaminen on yksi linjasaneeraushankkeidemme palveluprosessien kulmakivistä. Reaaliaikaisten tiedotteiden lisäksi lähetämme kahden viikon välein yleistiedotteen, jossa käymme läpi projektin ajankohtaisia ja tulevia työvaiheita. Tiedotteet ovat nähtävillä sekä kiinteistössä että asukasportaalissamme. Asukasportaalimme keskustelut-toiminto on osakasviestinnän kulmakivi.

Meistä saa linjasaneerauskohteisiin kokeneen kumppanin. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta voit kysyä palveluamme koko Etelä-Suomen alueelle.

Ota yhteyttä »

Keittiöremontti linjasaneerauksen yhteydessä

Keittiön remontti on järkevää teettää linjasaneerauksen yhteydessä. Näin säästetään aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Tarjoamme kokonaispaketin kodinkoneineen!

Lue lisää täältä »