Laadukasta korjausrakentamista vuodesta 1982

020 7118 520

 

 

Linjasaneeraus — kokonaisvaltainen putkiremontti Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu

 

Laatu on saneerauskohteidemme paras käyntikortti

Linjasaneeraus eli tuttavallisemmin putkiremontti Helsingissä ja muualla Etelä-Suomessa kuuluvat Viikin Rakennus Oy:n ydinosaamiseen. Olemmekin toteuttaneet useiden taloyhtiöiden linjasaneerauksia ympäri Helsinkiä, Espoota, Vantaata sekä muuta pääkaupunkiseutua. Samalla kun putkistot ovat uusittu, on kohteessa toteutettu tarvittaessa myös huoneisto- ja keittiöremontit. Rakennusalan moniammatillisen tiimimme ja pitkän kokemuksemme ansiosta kaikki saneeraukset hoituvat vaivatta yrityksemme kautta. Asiakkaamme ei siis tarvitse etsiä eri tehtäviin erikoistuneita urakoitsijoita muualta, mikä säästää resursseja, niin ajankäytön kuin myös kustannusten osalta. Työmaa ei myöskään seiso, vaan linjasaneeraus eli putkiremontti ja kaikki muu urakointi kulkevat aina sujuvasti ja sovitusti eteenpäin.

 

Ota yhteyttä »


Putkiremontin kokonaisvastuullinen pääurakoitsija Helsingissä

Toteutamme putkiremontit kokonaisvastuullisena pääurakoitsijana, ja vastaamme sekä rakennus- että taloteknisistä töistä. Panostamme putkiremonttikohteissamme korkealaatuisen toteutuksen lisäksi osakkaiden henkilökohtaiseen palveluun, hyvään dokumentaatioon sekä tietoteknisiin ratkaisuihin. Jokaisella linjasaneeraustyömaalla asukkaita palvelee oma asukasyhteyshenkilö.


Räätälöimme linjasaneerauksen tarpeidesi mukaan

Linjasaneerauksen avulla toteutettu kokonaisvaltainen putkiremontti kattaa useimmiten kylpyhuoneiden, vesijohtojen, viemäreiden sekä mahdollisesti myös sähkö- ja kaapeliverkon uusimisen. Samalla voidaan uudistaa myös esimerkiksi ilmanvaihto, tai panostaa energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen vaikkapa huoneistokohtaisten poistoilmalämpöpumppujen avulla. Remontin kokonaisuus on kuitenkin täysin räätälöitävissä tarpeidenne mukaan, joten ottamalla meihin yhteyttä voimme yhdessä suunnitella juuri teille sopivimman ratkaisun.


Pidämme osakkaat ja asukkaat ajan tasalla saneerauksen kulusta

Meistä saat linjasaneerauskohteisiin aina kokeneen kumppanin. Palveluprosessimme kulmakiviin saneeraushankkeiden osalta kuuluu osakkaiden ja asukkaiden ajantasainen tiedottaminen. Reaaliaikaisten tiedotteiden lisäksi lähetämme kahden viikon välein yleistiedotteen, jossa käymme läpi projektin ajankohtaisia ja tulevia työvaiheita. Tiedotteet ovat nähtävillä sekä kiinteistössä että asukasportaalissamme. Asukasportaalimme keskustelut-toiminto on osakasviestinnän kulmakivi. 


Jos sinua kiinnostaa kokonaisvaltainen linjasaneeraus tai putkiremontin hinta, ota yhteyttä ja kysy lisätietoa tai tarjousta! Toimistomme sijainti on Helsinki, mutta voimme toteuttaa saneerauksia koko Etelä-Suomen alueelle. Tutustu myös samalla sähköisessä esitteessä sekä sivustolla esiteltyihin referensseihin, jotka kertovat millaisiin kohteisiin olemme lähes 40 vuoden aikana toteuttaneet putkiremontteja ja muita saneeraushankkeita.


Katso sähköinen esite >> Tutustu referensseihin >>

Keittiöremontti linjasaneerauksen yhteydessä

Keittiöremontti on järkevää teettää linjasaneerauksen yhteydessä. Näin säästetään aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Tarjoamme kokonaispaketin kodinkoneineen!

Lue lisää täältä »