Laadukasta korjausrakentamista vuodesta 1982

020 7118 520


Linjasaneeraus ja putkiremontti Espoo


Laatua ja monialaista osaamista jo lähes 40 vuoden ajan 

Linjasaneeraus eli kokonaisvaltainen putkiremontti Espoon alueella toteutuu aina laadukkaasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti, kun valitset kumppaniksesi Viikin Rakennus Oy:n. Olemme erikoistuneet taloyhtiöiden linjasaneerauksiin, joiden osalta voimme uudistaa niin viemärit ja putkistot, kuin myös tarvittaessa toteuttaa esimerkiksi huoneisto- ja keittiöremontit. Monialaiseen tiimiimme kuuluu laaja kirjo erilaisia rakennusalan asiantuntijoita, jotka yhdessä pitkän ja monipuolisen kokemuksemme kanssa pystyvät takaamaan jokaiselle hankkeellenne aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. 


Ota yhteyttä »


Taloyhtiön remontit Espoossa kokonaisvastuulliselta pääurakoitsijalta

Asiantuntevan ja kattavan rakennustiimin avulla pystymme hyödyntämään omaa osaamistamme saneeraushankkeen kaikissa eri vaiheissa. Tästä syystä linjasaneeraukset kuten myös kaikki muut taloyhtiön remontit voidaan toteuttaa ilman useita rakennusalan urakoitsijoita, sillä kaikki osaaminen saadaan hankittua yhdeltä ja samalta toimijalta. Voimme jopa toteuttaa purku- ja korjaustöiden lisäksi luvanvaraiset asbestityöt ennen vuotta 1994 rakennettuihin saneerauskohteisiin. Ja kun käytössä on ainoastaan yksi urakoitsija, ovat hankkeen kustannukset usein myös entistä pienemmät. Samalla säästämme molempien osapuolien aikaa, kun työmaa ei joudu seisomaan ja odottelemaan eri alihankkijoiden osuuksien valmistumista. 


Putkiremontti eteneekin kanssamme aina sovitun aikataulun mukaisesti ja entistäkin jouhevammin, sillä toimimme projektissa aina kokonaisvastuullisena pääurakoitsijana. Tällöin olemme vastuussa niin rakennus- kuin myös taloteknisistä töistä. Laadukkaan toteutuksen lisäksi panostamme jokaisessa linjasaneerauskohteessa osakkaiden yksilölliseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun. Yksityiskohtaista dokumentointia sekä korkealaatuisia tietoteknisiä ratkaisuja unohtamatta. Jokaisella työmaalla asukkaita palvelee myös kyseiseen projektiin nimetty asukasyhteyshenkilö.


Räätälöityä linjasaneerausta tarpeidesi mukaan

Linjasaneeraus kattaa yleensä niin kylpyhuoneiden, vesijohtojen, viemäreiden sekä mahdollisesti myös sähkö- ja kaapeliverkon uusimisen. Hankkeen aikana voidaan uudistaa myös rakennuksen ilmanvaihto, yhdessä lämmityksen ja viilennyksen kanssa, jotta ne saadaan nostettua tämän päivän asumisvaatimusten mukaiselle ja energiatehokkaalle tasolle. Putkiremontin tai kokonaisvaltaisemman remonttihankkeen sisältämä kokonaisuus on kuitenkin täysin räätälöitävissä hankkeen tilaajan asettamien yksilöllisten tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Ota siis sinäkin rohkeasti meihin yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella juuri teille sopivimman ratkaisun!


Vähemmän työtä isännöitsijälle ja taloyhtiölle 

Meistä saat linjasaneeraukseen ja putkiremonttiin Espoon alueelle monipuolisen ja kokeneen kumppanin. Palvelumme kulmakiviin lukeutuu erityisesti ajantasainen osakkaiden sekä asukkaiden tiedottaminen. Tiedotteet ovat nähtävillä aina sekä kiinteistössä että kehittämässämme asukasportaalissa. Myös asukasportaalin reaaliaikainen keskustelu-toiminto on yksi osakasviestinnän tärkeimmistä valteista. Lisäksi lähetämme aina kahden viikon välein yleistiedotteen, jossa käymme läpi linjasaneerauksen ajankohtaisia ja tulevia työvaiheita. Säännöllinen tiedottaminen auttaa omalta osaltaan myös vähentämään merkittävästi isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen roolia remontin aikana. Asukkaat kun voivat raportoida portaalin avulla mahdollisia huolenaiheitaan suoraan meille.Tutustu meihin lisää

Jos siis sinua kiinnostaa putkiremontin hinta tai lisätiedot linjasaneerauksesta, ota yhteyttä! Muistathan tutustua myös sähköiseen esitteeseen sekä sivuston referensseihin, jotka kertovat lisää Viikin Rakennuksen lähes 40 vuotisen historian aikana toteutetuista putkiremonteista sekä muista linjasaneeraus- ja taloyhtiön remonttihankkeista. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta toteutamme saneerauksia Espoon ja muun pääkaupunkiseudun lisäksi myös koko Etelä-Suomen alueella.

Katso sähköinen esite >> Tutustu referensseihin >>

Keittiöremontti Espoossa linjasaneerauksen yhteydessä?

Keittiöremontti on järkevintä teettää linjasaneerauksen yhteydessä, sillä se pienentää remontin kokonaiskustannuksia sekä säästää aikaa ja vaivaa. Tarjoamme kokonaispaketin nyt kodinkoneineen!

Lue lisää täältä »