Laadukasta korjausrakentamista vuodesta 1982

020 7118 520


Linjasaneeraus ja putkiremontti Vantaa


Laatu toimii kohteidemme parhaana käyntikorttina

Linjasaneeraus eli putkiremontti kuuluu Viikin Rakennus Oy:n erityisosaamiseen — Vantaalla taloyhtiöiden linjasaneerauksia olemme toteuttaneet asiakkaillemme jo lähes 40 vuoden ajan. Saneerauksen aikana voimme uudistaa putkistot sekä tarvittaessa toteuttaa esimerkiksi laadukkaat huoneisto- ja keittiöremontit. Tiimiimme kuuluvat rakennusalan monialaiset osaajat, jotka yhdessä pitkän ja monipuolisen kokemuksemme kanssa, takaavat hankkeelle aina parhaan lopputuloksen. 


Ota yhteyttä »


Kokonaisvastuullinen pääurakoitsija Vantaalla

Kiitos moniammatillisen tiimin, pystymme hyödyntämään osaamistamme saneeraushankkeen kaikissa vaiheissa. Näin ollen linjasaneerauksen kuten myös keittiö- tai huoneistoremonttien toteuttamiseen ei enää tarvita useita eri rakennusalan urakoitsijoita ja asiantuntijoita, vaan kaikki osaaminen löytyy yhdeltä ja samalta toimijalta. Vanhemmissa, ennen vuotta 1994 rakennetuissa saneerauskohteissa voimme putkiremontin lisäksi toteuttaa tarvittaessa jopa luvanvaraiset asbestipurkutyöt. Tämä säästää hankkeen tilaajalta aikaa sekä pienentää remontin kokonaiskustannuksia. Työmaa ei myöskään joudu seisomaan alihankkijoita odotellessa, vaan putkiremontti ja kaikki muu urakointi kulkevat koko hankkeen ajan sujuvasti ja sovitusti. 


Toteutamme putkiremontit siis aina kokonaisvastuullisena pääurakoitsijana, jolloin vastaamme sekä rakennus- että taloteknisistä töistä. Panostamme putkiremonttikohteissa laadukkaan toteutuksen lisäksi osakkaiden henkilökohtaiseen palveluun, yksityiskohtaiseen dokumentointiin sekä korkealaatuisiin tietoteknisiin ratkaisuihin. Jokaisella työmaalla asukkaita palvelee myös oma asukasyhteyshenkilö.


Räätälöityä linjasaneerausta tarpeidesi mukaan

Linjasaneeraus kattaa yleensä niin kylpyhuoneiden, vesijohtojen, viemäreiden sekä mahdollisesti myös sähkö- ja kaapeliverkon uusimisen. Samalla voidaan uudistaa myös rakennuksen vanha ilmanvaihto, yhdessä lämmityksen ja viilennyksen kanssa, jotta ne saadaan nostettua tämän päivän vaatimalle energiatehokkaalle tasolla. Putkiremontin ja kokonaisvaltaisemman remonttihankkeen kokonaisuus on kuitenkin täysin räätälöitävissä hankkeen tilaajan asettamien yksilöllisten tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Ota siis sinäkin meihin yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella juuri teille sopivimman ratkaisun!


Siirrä taloyhtiön vastuu asukasviestinnästä ja -yhteistyöstä meille

Meistä saat linjasaneeraukseen monipuolisen ja hyvin kokeneen kumppanin, jonka palvelun kulmakiviin kuuluu läpinäkyvä ja ajantasainen osakkaiden sekä asukkaiden tiedottaminen. Tiedotteet ovat nähtävillä aina sekä kiinteistössä että kehittämässämme asukasportaalissa. Asukasportaalin reaaliaikainen keskustelu-toiminto onkin yksi osakasviestinnän ehdottomista kulmakivistä. Lisäksi lähetämme aina kahden viikon välein yleistiedotteen, jossa käymme läpi tulevia työvaiheita. Säännöllinen tiedottaminen ja sujuva remonttiprosessi auttavat omalta osaltaan myös vähentämään merkittävästi isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen roolia remontin aikana.Putkiremontin hinta ja referenssit

Jos siis sinua kiinnostaa putkiremontin hinta tai lisätiedot linjasaneerauksesta, ota meihin yhteyttä! Muistathan tutustua myös sähköiseen esitteeseen sekä sivuston referensseihin, jotka kertovat lisää Viikin Rakennuksen lähes 40 vuotisen historian aikana toteutetuista putkiremontteista sekä muista remonttihankkeista. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta toteutamme saneerauksia Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun lisäksi koko Etelä-Suomen alueella.

Katso sähköinen esite >> Tutustu referensseihin >>

Keittiöremontti Vantaalle linjasaneerauksen yhteydessä?

Keittiöremontti on helppo ja nopea teettää linjasaneerauksen yhteydessä, Samalla säästetään aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Tutustu nyt kodinkoneet sisältäviin paketteihin!

Lue lisää täältä »