Laadukasta korjausrakentamista vuodesta 1982

020 7118 520

Pienet korjaustyöt Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu

Teemme suurempien urakoiden rinnalla myös taloyhtiön rakennustekniset korjaustyöt asunto-osakeyhtiöissä

Viikin Rakennus Oy toteuttaa linjasaneerausurakoiden ohessa pienet korjaustyöt Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla pääosin isännöintitoimistojen toimeksiannoista. Näihin korjaustyötehtäviin lukeutuvat kaikentyyppiset työt, mukaan lukien esimerkiksi ovenpainikkeiden kiristäminen tai laajemmankin kosteusvaurion korjaus. 

Toteutamme kaikki taloyhtiön pienet korjaustoimenpiteet sekä suuremmat rakennustekniset korjaustyöt aina kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna. Näin ollen asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia materiaalien hankinnasta tai työmaan siistimisestä urakan päätteeksi, sillä me hoidamme kaiken tarvittavan.

Pienkorjaustyöt ja isommat remontit aina asukasta ajatellen 

Remonteissa, mukaan lukien myös pienet taloyhtiön korjaustyöt, kiinnitämme erityistä huomiota asukkaan informointiin ja työalueen pölytiiviiseen eristämiseen muusta asunnosta. Näin asumismukavuus remontin aikana säilyy mahdollisimman hyvänä. Pyrimme hoitamaan korjaustyöt muutoinkin kaikin puolin mahdollisimman vähillä häiriöillä ja ripein, mutta silti millintarkoin ja laadukkain liikkein.

Ota yhteyttä pienkorjaustöiden yhteyshenkilöömme:

Janne Toiviainen
janne.toiviainen@viikinrakennus.fi

Riku Katava
050 350 8180
riku.katava@viikinrakennus.fi

Katsotaan yhdessä, millaiselle korjaustyölle kiinteistössä olisi tarvetta. Meillä on toimisto Helsingissä, mutta palvelemme sinua tarvittaessa koko Etelä-Suomen alueella. Lisäksi jos kattava linjasaneeraus tulee ajankohtaiseksi, voivat ammattilaisemme auttaa sinua myös sen toteuttamisessa. 

Ota yhteyttä »

Taloyhtiöiden putkiremontit ovat erikoisosaamistamme.