Laadukasta korjausrakentamista vuodesta 1982

020 7118 520

Pienet korjaustyöt Helsingin seudulla

Teemme suurempien urakoiden rinnalla myös pienempiä korjaustöitä asunto-osakeyhtiöissä

Viikin Rakennus Oy toteuttaa linjasaneerausurakoiden ohessa pienkorjaustöitä pääosin isännöitsijätoimistojen toimeksiannoista Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pk-seudun alueella. Näihin korjaustyötehtäviin lukeutuvatkaikentyyppiset työt ovenpainikkeiden kiristämisistä laajojen kosteusvaurioiden korjauksiin.

Toteutamme myös nämä pienet korjaustyöt avaimet käteen -palveluna. Asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia materiaalien hankinnasta tai työmaan siistimisestä urakan päätteeksi, me hoidamme kaiken.

Asukkaalle mahdollisimman mukava

Remonteissa kiinnitämme erityistä huomiota asukkaan informointiin ja työalueen pölytiiviiseen eristämiseen muusta asunnosta. Näin asumismukavuus remontin aikana säilyy mahdollisimman hyvänä. Pyrimme hoitamaan korjaustyöt muutoinkin kaikin puolin vähillä häiriöillä ja ripein, mutta silti laadukkain liikkein.

Ota yhteyttä pienkorjaustöiden yhteyshenkilöömme:

Topi Vuorre
050 358 3307
topi.vuorre@viikinrakennus.fi

Katsotaan yhdessä, millaiselle korjaustyölle kiinteistössä olisi tarvetta. Meillä on toimisto Helsingissä, mutta palvelemme tarvittaessa koko Etelä-Suomen alueella. Jos kohteessa tarvitaan myös linjasaneerausten ammattilaisia, lue lisää täältä »

Ota yhteyttä »

Taloyhtiöiden putkiremontit ovat erikoisosaamistamme.