Laadukasta korjausrakentamista vuodesta 1982

020 7118 520

Putkiremontti linjasaneerauksen asiantuntijalta Uudellamaalla

Linjasaneeraukset ympäristötietoiselta rakennusliikkeeltä

Viikin Rakennus on taloyhtiösi kumppani, kun edessä on putkiremontti. Uusimaa, kuten Espoo, Vantaa, Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu on toimialuettamme, jossa olemmekin toimineet vuosien varrella kokonaisvastuullisena pääurakoitsijana monissa linjasaneerauksissa – katso referensseistä työkohteitamme. Vastaamme urakoissa sekä taloteknisistä töistä että rakentamisesta.

Samalla kun vesi- ja viemärilaitteistoja on uusittu, on remontoitu tarpeen mukaan huoneistojen muita tiloja sekä taloteknisiä järjestelmiä. Pystymme näin ollen hoitamaan kohteessasi monia muitakin uudistuksia aina keittiöremonteista kaikenlaisiin korjauksiin, mille tarve sitten onkaan. Kaikki hoituu kätevästi yhden yrityksen käsissä, joten riittää, että asioita meidän kanssamme.


Välitämme asiakkaidemme lisäksi ympäristöstä

Kattavan palvelukokonaisuuden lisäksi toimintamme ydintä ovat ympäristöystävälliset työskentelytavat. Tämä tarkoittaa hiilijalanjäljen pienentämistä optimoimalla rakennusjätteiden kierrätyksen ja käyttämällä ympäristöystävällisiä materiaaleja sekä kalustoa.

Ole meihin yhteydessä, niin jutellaan sinun kohteesi korjausrakentamisen tarpeista!


Ote palveluistamme

  • Kaiken kattavat linjasaneeraukset
  • Keittiöremontit ja huoneistoremontit
  • Täydelliset toimitilasaneeraukset
  • Vesivahinkokorjaukset
  • Erilaiset pienkorjaukset lähinnä isännöitsijätoimistojen tilaamina, esim. saunaremontit, pintaremontit ja porrastyöt.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous putkiremontista sekä muusta tarvitsemastasi palvelusta. Voimme myös sopia ajan tapaamiselle ja istua yhdessä alas juttelemaan tarkemmin tulevasta urakasta, jonka pohjalta löydämme varmasti kustannustehokkaan ja taloyhtiön tarpeita parhaiten palvelevan toteutuksen.

Sujuvaa urakointia aina osakkaiden ja asukkaiden tiedottamista myöten

Eritoten asuintaloissa linjasaneeraus aiheuttaa urakan ajaksi muutoksia, jotka eivät aina ole niin mieluisia asumisen kannalta. Meidän urakoidessamme osakkaat ja asukkaat tietävät, mitä urakassa milloinkin tapahtuu, sillä tiedotamme sekä asukasportaalissa että korjattavassa kiinteistössä työvaiheista ja muista ajankohtaisista asioista.

Näin omat asumisen järjestelyt voidaan suunnitella ajoissa ilman ikäviä yllätyksiä. Lisäksi jokaisessa linjasaneerauskohteessa asukkaiden käytössä on oma asukasyhteyshenkilö. Koko urakoinnin voi luottaa kokonaisuudessaan etenevän sille asetetuin vaatimuksin.Hyvästä laadusta ja tavasta palvella

Niistä syntyy onnistunut saneeraus. Remontti vaatii monialaista asiantuntemusta ja ammattilaisia, sekä huolellista selvitys- ja suunnittelutyötä aina urakan lopputöihin saakka, jotka voit kaikki jättää huoletta meidän käsiimme.

Kysy meitä rakennusurakoitsijaksi kiinteistöösi. Putkiremontti Uusimaata laajemmalle alueelle Etelä-Suomeen on toteutettavissa, joten tiedustele tekijöitämme alueellesi. Liikumme joustavasti työmaalta toiseen kotikaupungistamme Helsingistä.