Laadukasta korjausrakentamista vuodesta 1982

020 7118 520

Aidosti palveleva rakennusliike Helsinki

Viikin Rakennus Oy on jo vuodesta 1982 asti toiminut rakennusyritys, jonka erikoisosaamiseen lukeutuu korjausrakentaminen  

Etsinnässä aidosti palveleva rakennusliike Helsingistä? Valitse nyt kumppaniksesi edistyksellinen rakennusyritys, jollaisena Viikin Rakennus Oy jo laajasti pääkaupunkiseudun alueella tunnetaan. 

Olemme rakennusliike, jolta onnistuvat niin linjasaneeraukset, toimitilasaneeraukset, keittiöremontit sekä pienet korjaustyöt taloyhtiöille, kiinteistöjen omistajille sekä isännöintitoimistoille Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Toimialueeseemme lukeutuukin pääasiassa Helsinki, Espoo ja Vantaa, mutta tarvittaessa voimme palvella sinua koko Etelä-Suomen alueella.

Haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja vaivaton rakennusliike-kumppani. Korjausrakentamisen ja muiden saneeraustöiden osalta rakennusyrityksemme panostaa aina korkealaatuiseen sekä kestävään lopputulokseen, unohtamatta yhdessä sovitun budjetin ja aikataulujen pitävyyttä. Kiinnitämme erityistä huomiota myös työmaan siisteyteen ja aktiiviseen tiedottamiseen. Lisäksi tunnemme hyvin pääkaupunkiseudun asuntojen historian ja luonteenpiirteet.

 

Rakennusliike, jonka toimintatavat muodostuvat korkeasta työn ja palvelun laadusta

Rakennusliikkeemme keskeisin arvo on työn ja palvelun korkea laatu. Laadun lähtökohtana on huolellinen tutustuminen jokaiseen kohteeseen. Kohteen ominaispiirteet huomioiden luomme aikataulun, johon työvaiheiden suunnittelu ja yhteensovittaminen perustuvat. Rakennusyrityksen laadunvalvonta perustuu työnjohtajan ylläpitämään ja ajantasaiseen tarkastusasiakirjaan, josta nähdään huoneistokohtaisesti tehdyt tarkastukset päivämäärineen, mukaan lukien kohteesta mitatut arvot sekä niistä otetut näytepalat.

Kokonaisvaltainen rakennusyritys 

Pitävä aikataulu toimii projektinhallintamme selkärankana ja määrittää samalla suuntaviivat projektiin osallistuville tahoille. Yhteisesti sovitun aikataulun ansiosta projektin kaikki osapuolet tietävät töiden etenemistahdin, jonka ansiosta sovittu lopputulos saavutetaan sulassa yhteistyössä.


Aikataulusta ja töiden etenemisestä viestiminen tuo asukkaille ja osakkaille varmuutta työn sovitusta etenemisestä, sekä luottamusta rakennusliikkeen tarjoamaan korkealaatuiseen lopputulokseen. Hyvästä asiakaspalvelusta vastaa vahva työmaaorganisaatiomme, joka kykenee reagoimaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin hyvinkin nopeasti. Yksi tärkeimmistä tiedotuskanavistamme on Taloinfo-palvelu, jonka kautta tavoitamme osakkaat sähköpostin, kirjepostin tai tekstiviestin välityksellä.


Kiinnostuitko toiminnastamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä rakennusliikkeeseen ja kysy tarvitsemaasi palvelua! Teemme sinulle reilun tarjouksen tarpeesi mukaisesta urakoinnista.

Ota yhteyttä »