Laadukasta korjausrakentamista vuodesta 1982

020 7118 520

Aidosti palveleva rakennusliike Helsingistä

Viikin Rakennus Oy on jo vuodesta 1982 toiminut korjausrakentamisen yritys

Edistyksellinen saneerauskumppani – sellaisena Viikin Rakennus Oy tunnetaan. Olemme rakennusliike, joka palvelee linjasaneerauksissa, toimitilasaneerauksissa sekä pienkorjaustehtävissä taloyhtiöitä, kiinteistöjen omistajia ja isännöintitoimistoja pääkaupunkiseudulla. Toimialueitamme ovat mm. Helsinki, Espoo ja Vantaa, tarvittaessa koko Etelä-Suomi.

Haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja vaivaton kumppani. Panostamme korkealaatuiseen ja kestävään lopputulokseen sekä aikataulujen pitävyyteen. Kiinnitämme huomiota myös työmaan siisteyteen ja aktiiviseen tiedottamiseen. Tunnemme hyvin pääkaupunkiseudun asuntojen luonteenpiirteet.

Toimintatapamme ytimessä on korkea työn ja palvelun laatu

Korkea laatu on keskeinen arvomme. Laadun lähtökohtana on huolellinen tutustuminen jokaiseen kohteeseen. Kohteen ominaispiirteet huomioiden luomme aikataulun, johon työvaiheiden suunnittelu ja yhteensovittaminen perustuvat. Rakennusliikkeemme laadunvalvonta perustuu työnjohtajan ylläpitämään ajantasaiseen tarkastusasiakirjaan, josta nähdään huoneistokohtaisesti tehdyt tarkastukset päivämäärineen, mitatut arvot sekä näytepalat.

Pitävä aikataulu toimii projektinhallintamme selkärankana ja määrittää suuntaviivat projektiin osallistuville tahoille. Yhteisesti sovitun aikataulun ansiosta projektin kaikki osapuolet tietävät töiden etenemistahdin ja sovittu lopputulos saavutetaan yhteistyössä.

Aikataulusta ja töiden etenemisestä viestiminen tuo asukkaille ja osakkaille varmuutta työn sovitusta etenemisestä, sekä luottamusta projektin korkealaatuiseen lopputulokseen. Hyvästä asiakaspalvelusta vastaa vahva työmaaorganisaatiomme, joka kykenee reagoimaan asiakkaiden tarpeisiin nopeasti. Yksi tärkeimmistä tiedotuskanavistamme on Taloinfo-palvelu, jonka kautta tavoitamme osakkaat sähköpostin, kirjepostin tai tekstiviestin välityksellä.

Kiinnostuitko toiminnastamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä rakennusliikkeeseemme ja kysy tarvitsemaasi palvelua! Teemme sinulle reilun tarjouksen kaikesta urakointiin liittyvästä.

Ota yhteyttä »